Nimitys

Joskus elämä Korporaation alimmassa johdossa on varsin dynaamista.

Vietin juuri pari päivää eteläisen veljeskansan pääkaupungissa työpajan merkeissä. Reissun tarkoituksena oli asettaa Yksikön tavoitteet kuntoon. Pöydällä oli läjä projektiehdotuksia, joista sitten diskuteerattiin. Että mitähän näistä tehtäisiin, kuka tekis mitä kenen kanssa ja pitäskö jotain vanhoja hommia lopetella. Illalla nauttittiin panimotuotteita. Ihan normimeininkiä siis.

Ehdotukset olivat kuten yleensäkin korkealentoisia, kiireessä tehtyjä ja varsin abstrakteja. Eilen naureskelin makoisasti eräällekin hankkeelle, jonka tavoitteeksi oli ilmoitettu äärimmäisen kontekstuaalisen kuluttajakokemuksen luominen. Kaikkea ne keksii! Myönnettäköön, että englanniksi tuo kuulostaa vähän fiksummalta. Mutta liikaa ei kannata miettiä esimerkiksi sitä, voiko kokemuksen kontekstuaalisuuden äärimmäisyyttä jotenkin mitata.

Tänään sitten pilkka kävi omaan nilkkaan. Aamupalaverissa kävi ilmi, että kontekstuaaliset äärikokemukset – vai olivatko ne äärimmäisen kontekstuaalisia kokemuksia – ovat Hyvin Tärkeä Aihe, johon yksikkömme panostaa väkevästi. Eipä aikaakaan kun huomasin tulleeni nimitetyksi vetämään kyseistä projektia.

Huomenna varmaan jo nään tämän mahdollisuutena.

0 Vastausta “Nimitys”


Kommentit ovat tällä hetkellä pois käytöstä.