Vastakkainasettelemattomuus

Jouduin hiihtoreissun takia äänestämään ekalla kierroksella ennakkoon. Lopputulos lienee sama, mutta kokemuksena ennakkoäänestys on aika väljähtynyt. Hätäinen suoritus aamutuimaan postikonttorilla ei sytyttänyt. Viikon päästä sunnuntaina ajattelin ottaa vahingon takaisin ja nauttia vaalihuumasta.

Toisen kierroksen asetelma on hyvin erikoinen. Ehdokkaiden kannattajien välille ei näytä muodostuvan selkeää jakolinjaa. Aikaisemmin on nähty oikeisto vastaan vasemmisto,  maalaiset vastaan kaupunkilaiset ja miehet vastaan naiset. Nyt en keksi mitään noin suoraviivaista. Jos jopa vihreät ja persut ovat löytäneet toisensa, niin mitä jää jäljelle? Brändi? Onko kokis parempaa kuin pepsi?

Vastakkainasettelun aika on tosiaan ohi.

0 Vastausta “Vastakkainasettelemattomuus”


Kommentit ovat tällä hetkellä pois käytöstä.