Päivän paras

Viidennessä kerroksessa on tapana joka ilta ruokapöydässä kysyä kaikilta: Mikä oli tänään hauskinta ja mikä tyhmintä? Kuulumiset tulee vaihdettua ja itse kukin saa hiukan reflektoida, että miten se elämä oikein sujuu.

Tänään tuli makoiltua sängyssä flunssaa potemassa kuitenkin puoliteholla etätöitä tehden. Häpeillen tunnustin perheelle, että kaikkein hauskinta oli työstää valmiiksi yksi hyvä sähköposti. Sain myötätuntoa. Se oli kyllä erittäin hyvin muotoiltu viesti tärkeästä aiheesta Korporaation johtoryhmän jäsenelle. Johon sain vielä välittömän vastauksen. Mutta silti. Tee työtä, jolla on tarkoitus jne.

Esikoisen päivän kohokohta sen sijaan oli kun päiväkodissa ei – toisin kuin eilen – ollut lounalla perunamuussia. Kysyttäessä sälli ei muistanut, että mitä siellä oikein syötiin. Mutta jotain muuta kuitenkin.

En tiedä kumpi meistä on pahemmin laitostunut.

0 Vastausta “Päivän paras”


Kommentit ovat tällä hetkellä pois käytöstä.